Steven vertelt over zijn bijzonder moeilijke start in het leven in ‘In Mijn Caravan’

Foto: VTM 2

In ‘In Mijn Caravan’, vandaag om 21u05 bij VTM 2, brengt Kristof Dewamme op camping De Moor in Tremelo opnieuw een bezoek aan Steven, met wie hij stilaan een goede band opbouwt. Na 30 keer verhuizen, heeft Steven eindelijk rust en een fijne thuis gevonden op de camping. Daar bekomt hij van een woelig leven, dat ook een moeilijke start kende. In een pakkend en openhartig gesprek vertelt Steven dat hij op 4-jarige leeftijd geadopteerd werd. Steven werd geboren uit een verkrachting. Hij zocht zijn biologische moeder ooit op, maar blokkeerde volledig toen hij haar eindelijk zag en durfde haar niet aanspreken. Hij zit dus nog steeds met vele vragen.

Op Camping ‘T Heultje in Westerlo maakt Kristof ook kennis met Ace en Stille. Met hun laatste centen kochten ze een stacaravan, maar dat blijkt een serieuze miskoop. Wanneer Kristof hen later uitnodigt voor een troostende babbel, vertelt Stille openhartig over zijn gewelddadige jeugd. Op Camping ‘T Stropke in Gent slaat Kristof dan weer een praatje met zijn buurvrouw Evy, een jonge spoedverpleegkundige. Evy heeft de wereld gezien, maar ‘vergat’ daarbij te sparen voor een huis. In een impulsieve bui belandde ze op camping ‘T Stropke, waar ze nooit meer vertrok. 

‘In Mijn Caravan’, dinsdag 1 november om 21u05 bij VTM 2 en op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.