Stille aanbidders wagen hun kans bij ‘Blind Getrouwd’-bruid

Foto: VTM

Nu het ernaar uitziet dat het ‘Blind Getrouwd’-huwelijk tussen Isabelle en Matthieu geen ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’-einde zal kennen, kan het volgens Dag Allemaal niet anders dan dat er ook stille aanbidders hun kans komen wagen bij de enthousiaste Isabelle.

“Er is wel wat interesse”, bekent die laatste aan het weekblad. “Vorige week was er nog een man in het hotel waar ik werk die me z’n telefoonnummer wou geven voor als het niet zou lukken met Matthieu. Hij was een 50-plusser, dus ik heb gezegd dat ik het in mijn achterhoofd zou houden”, schatert ze.

“Ach, gelukkig benadert iedereen me erg respectvol”, vervolgt Isabelle. “Zeker van vrouwen krijg ik veel positieve reacties. Ze lachen altijd mee met m’n gulle lach op tv, zeggen ze dan. Leuk, toch?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.