Quantcast
Streamz

Streamz brengt topfictie van HBO Max naar Vlaanderen

Het Vlaamse streamingplatform Streamz breidt zijn samenwerking met HBO uit en zal vanaf maandag 10 mei 2021 naast series en films van HBO ook nieuwe titels van HBO Max aanbieden aan zijn abonnees.

Door de samenwerking krijgt de Vlaming nu ook toegang tot nieuwe, exclusieve Amerikaanse topreeksen zoals de prestigieuze sci-fi reeks Raised by Wolves en het volgende hoofdstuk van Sex and the City: And Just Like That. Ook een selectie van HBO Max-films wordt beschikbaar voor Streamz-abonnees. Naast internationale series en films, lanceert Streamz binnenkort met F*** you very very much met Frances Lefebure en Storm Lara met Ella Leyers nieuwe topfictie van eigen bodem. Ook de samenwerking met het Nederlandse Videoland wordt versterkt.

HBO Max reeksen

Sinds de lancering in september 2020 bood Streamz al een honderdtal internationale reeksen en films aan, onder meer dankzij een samenwerking met het Amerikaanse HBO. Nu breidt het Vlaamse streamingplatform zijn HBO-bibliotheek uit met de originele reeksen van HBO Max. Hierdoor krijgen Streamz-abonnees vanaf maandag 10 mei 2021 toegang tot nieuwe Amerikaanse fictiereeksen, zoals Raised by Wolves van Ridley Scott, The Flight Attendant met in de hoofdrol Kaley Cuoco, bekend als Penny in The Big Bang Theory, het langverwachte volgende hoofdstuk van Sex and the City: And Just Like That, de reboot van Gossip Girl, en de special van The Fresh Prince of Bel-Air. Ook heel wat films van HBO Max, waaronder de romantische komedie Locked Down met Anne Hathaway, Let Them All Talk met Meryl Streep, het geroemde Zack Snyder’s Justice League en verschillende exclusieve docu films, komen op het platform. 

“Het is voor de tv- en film fans in Vlaanderen erg goed nieuws dat we ons HBO-aanbod verder uitbreiden met nieuwe Amerikaanse topseries en -films van HBO Max. Ook voor Streamz is de samenwerking met HBO belangrijk: naast onze focus op lokale fictie, kunnen we hierdoor nog meer internationale reeksen en films aanbieden. Amper acht maanden na de lancering van Streamz is de uitbreiding een belangrijke mijlpaal in ons verhaal.”

Peter Vindevogel, CEO van Streamz

Het beste van HBO Max, vanaf maandag 10 mei 2021 op Streamz en Streamz+.

Toon meer

Gerelateerde berichten