Streamz en GoPlay delen trailer van nieuwe jongerenreeks Hacked

Hacked - © SBS BelgiumHacked - © SBS BelgiumHacked - © SBS Belgium

Streamz en GoPlay hebben zonet de eerste trailer gelost van de nieuwe jongerenreeks Hacked. De reeks vertelt het verhaal van een groep jongeren wiens leven op zijn kop wordt gezet door een mysterieuze hacker, en is vanaf maandag 3 januari te zien op Streamz en later op GoPlay.

Hoever zou jij gaan om te voorkomen dat je diepste geheimen uitkomen? Deze vraag is de rode draad in de nieuwe jongeren-en fictiereeks Hacked. Milou, Malick en Adanne zijn drie populaire jongeren en beste vrienden die alles met elkaar delen, maar toch meer vertrouwen hebben in hun smartphone. Wanneer hun telefoon wordt gehacked lijkt niets meer zeker.

Wat volgt is een kat en muis spel met een mysterieuze hacker die hun uitdagende opdrachten stuurt in ruil voor privacy. De drie vrienden worden geconfronteerd met hun meest duistere angsten en geheimen. Kunnen ze elkaar nog vertrouwen?

De regie is in handen van Laura Van Haecke, die het scenario schreef samen met Una Kreso. Van Haeckes derde kortfilm Howling werd bekroond als Best Internationale Kortfilm op het Palm Springs International Shortfest en won hier ook de prijs voor beste kortfilm en de publieksprijs op het jeugdfilmfestival JEF.

Hacked is een productie van Dingie, GoPlay en Streamz met de steun van het Innovatielab van het Vlaams Audiovisueel Fonds en Screen Brussels.

Hacked, vanaf maandag 3 januari 2022 op Streamz en later op Goplay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.