Sven de Leijer in goed gezelschap in ‘Vrede Op Aarde’

Foto: VRT

Het einde van het jaar komt steeds dichter en ook vanavond blikt Sven de Leijer terug op 2022 met drie topgasten.

Deze avond zijn dat Jani Kazaltzis, Fien Germijns en Lieven Verstraete. Ook voor hen was 2022 een bijzonder jaar en blikken ze er met positieve herinneringen op terug.

En voor wie is de award die vandaag wordt uitgereikt vanuit de chalet in de Ardennen?

Ontdek het in een nieuwe aflevering van ‘Vrede Op Aarde’, deze avond om 21u30 op één.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.