Telenovelle Lisa verwelkomt nieuw personage Vic Vincke, de gewiekste broer van Babette

Lisa: Briek Lesage als Vic Vincke - © DPG MediaLisa: Briek Lesage als Vic Vincke - © DPG MediaLisa, Briek Lesage

Op woensdag 16 maart 2022 maakt acteur Briek Lesage zijn opwachting in Lisa. Hij kruipt in de huid van Vic Vincke, zoon van Reinhout (Ben Van Ostade) en broer van Babette (Pommelien Thijs), en vervoegt de vaste cast van de telenovelle.

Vic verschijnt ten tonele wanneer hij wordt ingeschakeld als advocaat voor Massa, nadat deze in een grote schadeclaim belandt. Al snel dwingt hij bij veel mensen respect af en klimt hij op de ladder binnen Massa. Vic weet de mensen rondom hem als geen ander te bespelen en is een manipulator pur sang. Hij ziet het leven als een pokerspel en is niet bang om te bluffen. Het nieuwe personage belooft de gemoederen dan ook flink te verhitten…

Toen ik in Lisaland kwam aanspoelen werd ik ontzettend warm verwelkomd door de ploeg. Wat een fijne samenwerking! Ik ben er bijna letterlijk ingegooid, aan een tempo om U tegen te zeggen. Maar gelukkig went dat snel. Ik ben eigenlijk geen ochtendmens, maar om op de set van Lisa te staan ben ik met plezier vroeg uit de veren. Weliswaar met kleine oogjes (lacht). Vic Vincke is een cadeau om te spelen. Al zou ik hem zelf niet willen zijn en ook niet te vriend willen houden. Hij is gelaagd, mysterieus, charmant, gewiekst en een doorzetter. Hij is een meester van onderhandelingen en manipuleren is zijn tweede natuur, zoals bij de meeste advocaten (lacht). Zal hij de spanningen bij Massa en daarbuiten doen oplaaien? Wat zijn Vics motieven? Dat laat ik aan de kijkers over. Kleurrijk wordt het in ieder geval (knipoog)!

Briek Lesage

Bekijk hier de eerste beelden van Briek in Lisa:

Briek was eerder onder meer te zien in De Zonen Van As, Mijn Slechtste Beste Vriendin, Vermist en De Ridder. 

Lisa, elke week van maandag t.e.m. vrijdag om 18.25 uur op VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.