Quantcast
EntertainmentTelevisie

The Masked Singer levert Koningin na 34 jaar opnieuw overwinning op

Koningin is de grote winner van The Masked Singer. Niet Dana Winner, maar wel Sandra Kim. Zij strijkt zo 34 jaar na het Eurovisiesongfestival opnieuw het goud op.

Sandra heeft ook meteen een single uit na haar avontuur: een eigen versie van ‘Who Are You’ van The Who, de titelsong van The Masked Singer die door Regi onder handen werd genomen.

In de grote finale vielen vanavond alle maskers af. Kevin Janssens zorgde voor een grote verrassing toen hij zijn Wolf-masker afzette en Gio Kemper bevestigde de vermoedens als hoofdverdachte voor Duiker.

Haar tranen kon Sandra Kim niet bedwingen toen ze als Koningin in de finale tot de grote winnares van The Masked Singer werd uitgeroepen.

© DPG MEDIA

Geen goud, maar zilver voor Duiker Giovanni Kemper

Ondanks zijn outfit haalde Duiker in de finale niet het goud, maar wel het zilver binnen. En dat is een eer die Giovanni Kemper op zijn naam mag schrijven. Op het podium zag hij niks en ademde hij voortdurend zijn eigen adem in, maar toch wist Gio kijkend Vlaanderen week na week te verrassen met zijn loepzuivere stem.

© DPG MEDIA

Kevin Janssens verrast met Wolf

Dé verrassing van de avond kwam misschien wel van Wolf. James Cooke, Kürt Rogiers, Jan Schepens: allemaal hoofdverdachten van de kijkers. Toch waren het niet zij, maar wel acteur Kevin Janssens die van achter het masker kwam.

De drie finalisten geven op zaterdag 7 november om 19.50 uur in ‘Behind The Mask – The Day After’ een unieke kijk achter de schermen bij hun voorbereidingen, repetities en opnames voor ‘The Masked Singer’. Het hele verhaal van Sandra Kim, Giovanni Kemper en Kevin Janssens kan je nu ook al ontdekken in ‘The Masked Singer: Behind The Mask’ op VTM GO via deze link.

© DPG MEDIA
Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten