The Voice Kids: Eerste knockout met vier in Team Duncan

Renée, Isis Lilja, Floris en Amira in The Voice Kids - © DPG MediaRenée, Isis Lilja, Floris en Amira in The Voice Kids - © DPG MediaRenée, Isis Lilja, Floris, Amira, The Voice Kids

In een nieuwe aflevering van The Voice Kids zorgt Team Duncan voor een verrassing van formaat in de Knockouts: “Voor de eerste keer in The Voice Kids history is er een quatro in plaats van een trio.”

Met de halve finale in zicht worden de laatste tickets uitgedeeld. Team Duncan mag de laatste Knockoutronde openen en die zorgt al meteen voor een grote verrassing. Omdat Duncan na de Blind Auditions eindigde met 13 kandidaten zullen niet 3 maar 4 kandidaten tegen elkaar strijden.

Dertienjarigen Renée en Amira nemen het op tegen veertienjarigen Isis Lilja en Floris. De keuze zal moeilijk zijn, want volgens Duncan hebben ze alvast allemaal iets unieks wat hoort bij frontmannen-of vrouwen van de band.

Renée probeert haar coach te overtuigen met Use Somebody van Kings Of Leon. Floris gaat in rock modus met Boulevard Of Broken Dreams van Greenday. Isis Lilja haalt haar jazz-sound boven met Black Hole Sun van Soundgarden en Amira waagt zich met haar aparte stemkleur aan Enjoy The Silence van Depeche Mode. Wie wint de spannende Knockout?

Niet enkel Duncan, maar ook team Metejoor is iets speciaals van plan voor hun laatste Knockout. Alle drie de kandidaten gaan samen één verhaal vertellen over een koppel dat zich onzeker voelt over hun relatie. De veertienjarige Maïté en dertienjarigen Amelie en Lise nemen elk een hoofdstuk voor zich.

Maïté neemt met It’ll Be Okay van Shawn Mendes het eerste hoofdstuk voor haar rekening, gevolgd door Amelie die met Fingers Crossed van Lauren Spencer-Smith het tweede deel van het verhaal vertelt. Lise zal het verhaal afsluiten met het toepasselijke nummer I’ll Be There For You van The Rembrandts. 

Ook deze knockouts zijn te horen: 

Knockout Team Laura: 

  • Elise (12, Brasschaat) raakt de gevoelige snaar met Wildest Dreams van Taylor Swift 
  • Eldiona (12, Turnhout) steekt I’m A Mess van Bebe Rexha in een eigen, uniek jasje
  • Samuel (12, Gent) stapt uit zijn comfortzone met het uptempo feelgood nummer Classic van MKTO

Knockout Team K3: 

  • Julie (13, Reet) verrast met I’m So Excited van de Pointer Sisters 
  • Emma (13, Westmalle) stapt het podium op met Maniac van Michael Sambello 
  • Sien (14, Geel) haalt de 70’s vibe boven met I Feel The Earth Move van Carole King 

Knockout Team Duncan: 

  • Marthe (14, Diksmuide) pakt uit met Strange van Celeste
  • Fleur (14, Oelegem) smijt zich volledig met Gone van Lianne La Havas 
  • Karista (13, Deurne) krijgt iedereen stil met Speak The Name van Corin Nemec 

The Voice Kids: laatste Knockouts, vrijdag 13 mei 2022 om 20.35 uur bij VTM.

Lees ook: Van knockout vol ‘swifties’ tot good vibes en drie pophits op een rij in The Voice Kids

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.