The Voice Kids: teams worden vervolledigd in laatste Blind Auditions

The Voice Kids - © DPG MediaThe Voice Kids - © DPG MediaThe Voice Kids

In The Voice Kids staan de vijfde en laatste ‘Blind Auditions’ voor de deur en de concurrentie tussen de coaches is groot: “We gaan nog meer moeten vechten denk ik.

Binnen een week schakelt The Voice Kids een versnelling hoger, maar voor ‘de Knock-Outs’ van start gaan, moeten de teams van coaches Duncan Laurence, Laura Tesoro, K3 en Metejoor vervolledigd worden. De spanning is te snijden, want iedereen weet wat hij wil en het wordt een strijd op het scherpst van de snee. Coach Duncan mag nog maar één kandidaat meenemen en zal dus goed moeten wikken en wegen.

Onder anderen de 13-jarige Lise uit Wuustwezel doet een gooi naar de laatste plekjes in ‘de Knock-Outs’. Ze heeft een passie voor dansen, shoppen en alles wat met mode te maken heeft. Maksim Stojanac verrast haar met een ticket voor ‘de Blind Auditions’ waar ze het nummer Say You Won’t Let Go van James Arthur zingt. Vooral Metejoor is erg geraakt: “Dit nummer betekent heel veel voor mij. Ik heb één van mijn beste vrienden verloren en ik heb een cover voor hem gemaakt op deze song.”

Daarnaast droomt de 14-jarige Jools uit Aartselaar al heel haar leven van op het podium van The Voice Kids te staan. De liefde voor muziek kreeg ze mee van haar papa, dj MC Six. Hij rapt en beatboxt en heeft al op het podium van Pukkelpop gestaan. Kan ze de coaches overtuigen met haar versie van Let It Go van James Bay

Ook deze talenten wagen hun kans tijdens de laatste ‘Blind Auditions’: 

 • Romy (13, Brasschaat) wil graag beroemd worden en meespelen in een film. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en hoopt met Fame van Irene Cara door te stoten naar ‘de Knock-Outs’. 
 • Eloïse (10, Zedelgem) doet naast zingen ook aan zeemeerminzwemmen. Ze heeft nog nooit voor een groot publiek gestaan, maar ze smijt zich volledig met Darkside van Alan Walker.
 • Elise (12, Brasschaat) vindt het leuk om mensen blij te maken met dansen, zingen en acteren. Voor haar ‘Blind Audition’ koos ze voor No Time To Die van Billie Eilish, een nummer dat ze linkt aan haar papa.
 • Lars (10, Herselt) heeft aan podiumervaring geen gebrek, want hij speelde mee in de musical 40-45 van Studio 100 en staat graag op het podium. Hij waagt zijn kans met Best Friends van Unity. 
 •  Lara (14, Kinrooi) is de frontvrouw van haar eigen rockbandje. Ze zet de tent op zijn kop met RU Mine? van Arctic Monkeys. 
 • Elianice (14, Relegem) heeft voor haar auditie een outfit aan die speciaal voor de gelegenheid werd gemaakt door haar mama. Kan ze de coaches overtuigen met haar versie van Missed van Ella Henderson? 
 • Juliette (12, Assebroek) zit in de zeescouts en gaat vaak zeilen en roeien met haar vrienden. Daarnaast speelt ze piano, wat ze ook doet tijdens haar ‘Blind Audition’ op Warrior van Demi Lovato. 
 • Abigail (13, Idegem) wil graag kapster worden en klust geregeld bij in het kapsalon waar haar mama werkt. Niemand minder dan An Lemmens speelt de lastige klant die haar het goede nieuws komt vertellen. Stoot ze door met I Wanna Dance With Somebody van Whitney Houston?  
 • Fleur (14, Oelegem) houdt van zingen en kleren ontwerpen voor zichzelf en voor haar katten. Voor haar auditie op When The Party’s Over van Billie Eilish heeft ze een matching topje gemaakt.
 • Basten (10, Oostrozebeke) zegt al sinds het tweede leerjaar dat hij zou meedoen aan The Voice Kids en nu waagt hij zijn kans met Natural van Imagine Dragons.
 • Lola (13, Nieuwmunster) brengt Hit The Road Jack van Ray Charles, het eerste nummer dat ze volledig op de piano kon spelen. Volgens haar mama heeft ze een stem ’uit het verleden’, maar kan die stem ook de coaches bekoren?

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

The Voice Kids: vijfde en laatste Blind Auditions, vrijdag 22 april 2022 om 20.35 uur bij VTM.

Lees ook: Coaches vallen van hun stoel in The Voice Kids

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.