Quantcast
Thuis

Thuis-acteurs Lynn Van den Broeck en Raf Jansen presenteren talkshow De Thuisploeg

Naar de aanloop van de seizoensfinale van Thuis op 11 juni, zullen actrice Lynn Van den Broeck en acteur Raf Jansen de online talkshow De Thuisploeg presenteren. Vanaf vrijdag 4 juni schuiven een bekende Thuis-kijker en een collega-acteur mee aan tafel. De talkshow is na de aflevering om 20.40 uur beschikbaar op VRT NU en in de Telenet TV-Theek.

Met de seizoensfinale in zicht stijgt de spanning in Thuis. Actrice Lynn Van Den Broeck (Viv) en acteur Raf Jansen (Dieter) zullen samen met enkele collega-acteurs en bekende thuisfans elke aflevering grondig bespreken in de online talkshow De Thuisploeg. Net zoals bij de kijkers komen na elke aflevering meteen de tongen los: Wie deed wat en vooral: wat gaat er morgen gebeuren? De zotste theorieën doen al snel de ronde.

“Het wordt een programma in een leuke, ontspannende sfeer. Net als onze kijkers thuis gaan we met een bekende fan de aflevering vanuit de zetel bekijken en laten we hen volledig gaan met de zotste theorieën hoe het misschien wel kan aflopen.”

Lynn Van Den Broeck (Viv)

Lynn en Raf ontvangen elke avond in Bar Madam een bekende fan en een collega-acteur om samen de afgelopen afleveringen en hun verdere theorieën te bespreken. Marie Verhulst, Sander Gillis, Jolien Roets en Hakim Chatar, Riadh Bahri, Celine Van Ouytsel, en Lore Schueremans (Down the road) doen hun wildste theorieën uit de doeken.

“Ik heb zin om die bekende fans aan de tand te voelen over onze seizoensfinale. Benieuwd hoe zij toeleven naar de laatste aflevering en wat hun pronostieken zijn over de verhaallijnen.”

Raf Jansen (Dieter)

De bekende Thuis-fans

Ontdek hieronder welke bekende Vlamingen hun wildste theorieën delen over de seizoensfinale in De Thuisploeg:

  • Vrijdag 4 juni: Sander Gillis en Marleen Merckx (Simonne)
  • Maandag 7 juni: Riadh Bahri en Christophe Haddad (Bob)
  • Dinsdag 8 juni: Celine Van Ouytsel en Geert Hunaerts (Peter)
  • Woensdag 9 juni: Marie Verhulst en Katrien De Ruysscher (Judith)
  • Donderdag 10 juni: Lore Schueremans uit Down The Road en Tina Maerevoet (Paulien)
  • Vrijdag 11 juni: Jolien Roets & Hakim Chatar en Bart Van Avermaet (Waldek)

“Ik heb echt veel zin om een pint te gaan drinken in Bar Madam. Al sinds aflevering 1 ben ik een vaste kijker. Elke moord, trouwpartij, begrafenis of geboorte heb ik gezien. En als ik eens een paar weken niet kan kijken, dan binge ik zoals een echte fan in het weekend op VRT NU uren thuis!”

Riadh Bahri

“Nergens beter dan Thuis. Dus toen ik de vraag van Raf en Lynn kreeg om langs te komen in De Thuisploeg, moest ik geen twee keer nadenken!”

Celine Van Ouytsel

Thuis, elke weekdag om 20.10 uur op Eén.
De Thuisploeg, elke weekdag vanaf vrijdag 4 tot en met vrijdag 11 juni, om 20.40 uur op VRT NU en in de Telenet TV-theek.

Toon meer

Gerelateerde berichten