Thuis: Dries biedt een luisterend oor

ByLisa Paulussen

5 december 2023 , ,
Foto: VRT

Marianne apprecieert de betutteling van haar zoon allerminst. Thilly blijft overtuigd van haar gelijk, maar Christine kan haar beweegredenen doorprikken. Dries biedt Tamara een luisterend oor. Viv krijgt de nodige afleiding in VITA. Bob neemt een gewaagde beslissing.

Thuis, deze avond om 20u20 bij VRT 1

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.