Thuis: Dries klopt aan bij Tamara

ByLisa Paulussen

23 januari 2024 , ,
Foto: VRT

Tom en Judith slaan de handen in elkaar om iets belangrijk gedaan te krijgen. Karin is enthousiast over haar laatste zet, maar wil toch nog iets extra ondernemen. Niels heeft gedaan met de examens en wil gaan feesten. Dries klopt aangedaan aan bij Tamara.

Thuis, deze avond om 20u20 bij VRT 1

Met: Lauren Müller (Thilly), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Kadèr Gürbüz (Karin), Pol Goossen (Frank), Lynn Van den Broeck (Viv), Marleen Merckx (Simonne) e.a.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.