Thuis: Het is de grote dag voor Femke

ByLisa Paulussen

1 februari 2023 , ,
Foto: VRT

Ilias wil zijn mama wat ontlasten. Eddy doet Angèle de belofte dat hij positief zal zijn tijdens hun trip naar de Ardennen. Robin zet een franke mond op tegen Marianne en Tom. Het is de grote dag voor Feniks: de opening van de wijnbar en een ongewenste gast maakt zijn entree.

‘Thuis’, vanavond om 20u15 op één

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.