Thuis: Karin trekt aan het kortste eind

ByLisa Paulussen

30 januari 2024 , ,
Foot: VRT

Femke is niet enthousiast over de nieuwe hobby van Nancy. Het wordt Dries niet gemakkelijk gemaakt. Karin heeft het gehad met het gedrag van Femke, maar lijkt aan het kortste eind te trekken tegenover Waldek en Rosa. Een gekwetste Viv onderneemt actie om Lowie een hak te zetten.

Thuis, deze avond om 20u20 bij VRT 1

Met: Lauren Müller (Thilly), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Kadèr Gürbüz (Karin), Pol Goossen (Frank), Lynn Van den Broeck (Viv), Marleen Merckx (Simonne) e.a.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.