Thuis: Tamara biedt hulp aan, aan Dries

ByLisa Paulussen

12 april 2023 ,
Foto: VRT

Tamara helpt Dries voor zijn belangrijke afspraak. Bob wil een extra afspraak maken met de psycholoog. Vince vergist zich van ontvanger bij het versturen van een speciaal bericht. Tom staat voor de deur bij Judith. Er loopt een klacht binnen bij Ilias in verband met zijn fietsen.

Thuis, vanavond om 20u15 op één

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.