Thuis: Vicky wordt over haar grens getrokken

ByLisa Paulussen

24 januari 2023 , ,
Foto: VRT

Marianne raadt Tom aan meer bezig te zijn met Robin. Bob hakt een moeilijke knoop door. Vicky wil voorzichtig zijn, maar wordt door Peter wat over haar grens getrokken. Ilias moet Frank enorm hard bedanken. Christine stapt naar Harry en Judith in verband met haar bezorgdheid over Thilly.

‘Thuis’, vanavond om 20u15 op één

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.