Quantcast
Televisie

Tine Embrechts en Guga Baúl proberen Ikea-kast zonder ruzie in elkaar te zetten in ‘Da’s Liefde!’

In een nieuwe aflevering van ‘Da’s Liefde!’ testen BV-koppels Tine Embrechts & Guga Baúl en Filip Peeters & An Miller of ze in een uur tijd een Ikea-kast zonder discussie in elkaar kunnen zetten. Kunnen ze liefdevol samenwerken of ontstaat er vlammende ruzie?

Uit onderzoek blijkt dat één op vijf koppels ruzie maakt bij het in elkaar zetten van een Ikea-kast, en dat wil Jens Dendoncker maar al te graag uit testen. Tine Embrechts & Guga Baúl gaan de uitdaging aan om binnen een uur tijd de ‘Liatorp’-kast, ook wel de ‘Divorce Maker’ genoemd, in elkaar te zetten. De grootste uitdaging is dan ook om de opdracht zonder ruzie tot een goed einde te brengen.

Ontdek de eerste beelden hieronder:

Schoonouders

We zijn het niet altijd eens met onze schoonouders, maar we zeggen ook niet altijd wat we denken. Minstens één op de vier Vlamingen ervaart hierdoor onderhuidse spanningen en stress. Lisa en haar schoonmoeder Marina hebben niet de beste band, dus onderwerpt Jens hen aan een experiment. Zeggen ze voor één keer eerlijk wat ze écht bij elkaar voelen? En helpt het ook om de spanningen weg te nemen en de band te versterken? 

Liefdesadvies van bejaarden

79% van de jongeren belt niet meer naar zijn grootouders voor relationeel advies. Bejaarden Ria (74), Raymond (72), Willy (80) en Elise (86) hebben samen driehonderdenelf jaar levenservaring en willen de jeugd toch nog iets bijbrengen over de liefde. In ‘Da’s Liefde!’ richten ze callcenter ‘Zonnewende’ op waar ze jonge mensen een inkijk geven op hun liefdeservaringen.

Leugens

Een verrassing is leuk om geheim te houden, maar een leugen niet. Toch liegen we allemaal zo’n negen keer per dag of bijna zeventig keer per week. Jens nodigt enkele koppels uit in zijn geïmproviseerde biechtstoel om grote en minder grote leugens aan elkaar op te biechten. Hoe reageren ze op elkaars leugens en geheimen?

‘Da’s Liefde!’, zaterdag 27 februari 2021 om 20.30 uur op VTM.

De afleveringen van ‘Da’s Liefde!’ zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Toon meer

Gerelateerde berichten