TMF komt eenmalig terug

ByLisa Paulussen

8 oktober 2023
Foto: Contentcuration.be

Om te vieren dat het exact 25 jaar geleden is dat de legendarische Vlaamse muziekzender TMF, de Vlaamse MTV op 3 oktober 1998 het levenslicht zag, komt de muzikale geest van de in 2015 ten grave gedragen zender eenmalig terug tot leven in de Antwerpse Stadsfeestzaal.

Een evenement waarnaar mediafenomeen en voormalig TMF-vj Frank Molnar alvast reikhalzend naar uitkijkt, zo laat hij optekenen in TV Familie. De zender was immers bepalend voor zijn latere carrière.

“Het is écht te gek voor woorden wat ik dankzij TMF allemaal heb meegemaakt”, vertelt Frank. “Ik ben TMF trouwens ook altijd dankbaar geweest omdat het de start was van ‘GUNKtv’ en we hierdoor zijn kunnen uitgroeien tot het grootste gaming platform van België. Heel wat mensen hebben hun gaming carrière aan ons te danken”, meent hij. “Ik kijk dus echt uit naar die eenmalige comeback van TMF. Het zal héél wat mooie herinneringen naar boven brengen”, weet hij nu al.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.