Tom Waes weet niet wat hem overkomt!

ByLisa Paulussen

13 augustus 2023 ,
Foto: mudoo.be

Presentator en acteur Tom Waes heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven, maar zondag is toch wel een héél speciale dag voor hem, een dag die al een hele tijd in fluo gemarkeerd staat in zijn agenda.

De Antwerpenaar moet vandaag naar Gent, daar verwacht James Cooke hem namelijk voor de opname van ‘Tom Waes, De Musical’. Jawel, dat programma zal vandaag opgenomen worden en James is er helemaal klaar voor, Tom Waes zal niet weten wat hem overkomt.

Veel plezier, Tom!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.