Quantcast
TelevisieZomer 2021

Topchefs Anne-Sophie Breysem en Jord Althuizen maken debuut in De Zomerkeuken van njam!-chefs

Vanaf zondag 6 juni maken topchefs Anne-Sophie Breysem en Nederlander Jord Althuizen hun debuut in het nieuwe seizoen van De Zomerkeuken van de njam!-chefs. In het programma krijgt de kijker inspiratie voor een culinair feest in eigen tuin met de nadruk op makkelijke en overheerlijke zomerse gerechten.

In het nieuwe seizoen van De Zomerkeuken van de njam!-chefs biedt de Belgische topchef Anne-Sophie Breysem en Nederlandse topchef Jord Althuizen de njam!-kijkers inspiratie voor een geslaagd tuinfeest met buren, vrienden of familie. Naast de twee nieuwe chefs zullen ook vertrouwde njam!-gezichten Jeroen De Pauw, Peppe Giacomazza, Dagny Ros Asmundsdottir en Michiel van der Eerde van de partij zijn. De kijker krijgt tips voor makkelijke en lekkere zomerse gerechten. Geen klassiek gedresseerde borden, maar outdoor cooking dat helemaal geschikt is om te delen met gasten.

Lady Chef Anne-Sophie Breysem (restaurant Ansoler, Hasselt) en BBQ-topchef Jord Althuizen (Black Smoke, Rotterdam) zijn nieuwe gezichten op njam!, maar vertrouwde namen in in de culinaire wereld. Anne-Sophie Breysem won in 2015 de prestigieuze titel van Lady Chef of the Year, startte in 2018 haar eigen zaak in Hasselt en was bovendien ook gastjury in het tv-programma Mijn Keuken Mijn Restaurant.

Jord Althuizen omschrijft zichzelf als pyro-culinair avonturier en is oprichter van Smokey Goodness, een concept dat de
afgelopen jaren uitgroeide tot een groot BBQ-imperium. Daarnaast is hij ook auteur van maar liefst tien boeken over barbecue en mede-zaakvoerder van verschillende restaurants.

De Zomerkeuken van de njam!-chefs, vanaf zondag 6 juni elke zondag om 11.00 uur, 16.00 uur en 23.00 uur nieuwe afleveringen op njam!.


Toon meer

Gerelateerde berichten