Tranen van geluk bij Francesco Planckaert: hij mag een comeback maken in BV Darts

Foto: VTM

Een onverwachte wending in BV Darts, deze avond bij VTM 2. Omar Souidi moet wegens een polsblessure helaas forfait geven en afhaken. Maar de één zijn dood is de ander zijn brood en dus mag Francesco Planckaert, die in de eerste voorronde uit het toernooi gegooid werd, een comeback maken. Francesco kan zijn geluk niet op wanneer Omar hem opbelt met het goede (voor Francesco dan toch) nieuws. Grijpt de ‘De Waalse Pijl’ deze unieke kans met beide handen en schopt hij het deze keer wél tot de volgende ronde? Of moet hij opnieuw het onderspit delven?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.