True crime podcast-reeks De Kroongetuigen krijgt tweede seizoen

Beeld ter illustratie - © pexels.com/ cottonbroBeeld ter illustratie - © pexels.com/ cottonbroBeeld ter illustratie, Kroongetuigen podcast, pexels

Vanaf woensdag 1 juni lanceert HLN een tweede seizoen van de true crime podcast-reeks De Kroongetuigen. De reeks geeft een inkijk in waargebeurde misdaadverhalen.

Na amper vier maanden krijgt de podcastreeks De Kroongetuigen een vervolg. Zeven weken lang wordt er elke woensdag een nieuw waargebeurd misdaadverhaal onder de loep genomen, zoals: De Lottomoord, Het Monster van het Waasland, De Slachter van Menen en De Moorden van Moorsel. Nabestaanden, speurders en onderzoeksrechters geven hun kijk op de feiten doormiddel van getuigenissen, afgewisseld met reconstructies van acteurs.

De podcast is gebaseerd op het gelijknamige tv-programma dat op VTM werd uitgezonden tussen 2014 en 2017. Elke aflevering duurt ongeveer 45 minuten en kan worden beluisterd in de HLN-app en op de bekende podcastkanalen.

Het tweede seizoen van de true crime podcast De Kroongetuigen, vanaf 1 juni 2022 elke woensdag, 7 weken lang, in de HLN-app en op de bekende podcastkanalen.

Lees ook: Tv-reeks De Kroongetuigen krijgt podcast op HLN

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.