Twee nieuwe teamcaptains in een nieuw seizoen van Beste Kijkers

ByLisa Paulussen

4 september 2018 ,

De grappigste en meest opmerkelijke televisiefragmenten, of die nu afkomstig zijn van het doorgaans zo rustige Poelkapelle, het drukbevolkte Australische Bondi Beach, de jungle van Sulawesi, of zelfs van een of andere in één klap wereldberoemde Chinees na een gekke stoot: search no longer online, maar laat de Beste Kijkers-redacteurs dat werk gewoon voor jou doen. Vanaf woensdag 5 september deelt Nathalie Meskens in het zesde seizoen van de panelshow werkelijk alle video’s die je moét gezien hebben.

Ze verzamelde de voorbije 5 seizoenen al meer dan 400 uur televisiebeelden en doet dit jaar niet onder met gemiddeld 50 filmpjes per aflevering. Nathalies teamcaptains zijn gewaarschuwd, want laat ons vooral het spelelement niet vergeten. Voor het eerst zullen naast haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridderook Ruth Beeckmans en Jens Dendoncker regelmatig de kapiteinsstoel bemannen en bevrouwen.

Ruth Beeckmans: “Wat ik leuk vind aan Beste Kijkers is dat het programma helemaal draait rond spontaniteit, er wordt niets gescript en alles kan. De opnames zijn altijd een feest, ik kijk er dan ook geweldig hard naar uit.”

Jens Dendoncker: “Ik zal nooit een Sven De Ridder kunnen worden. Fysiek zou het me nog lukken als ik op mijn knieën ga zitten maar dat Antwaarps accent en vooral zijn tv-kennis is ongeëvenaard. Die mens heeft echt àlles gezien en dat helpt natuurlijk als je elke week Beste Kijkers wil winnen. Ik zal uit mijn pijp mogen komen.”

Nathalie Meskens: “Sven en Tine zullen voor eeuwig de oer-captains en mijn allerbeste kijkvriendjes zijn, maar het is na vijf seizoenen leuk om ook Ruth en Jens regelmatig de kapiteinsband aan te bieden. Alsof onze knusse driezit gewoon een nog gezelligere vijfzit wordt. Met twee poefkes voor onze wekelijkse gasten (lacht)”.

In de eerste aflevering op woensdag 5 september zijn Erik Van Looy en Thomas Smith te gast. Samen spelen ze voor de titel van ‘Beste Kijkers’. Naast de klassiekers als ‘Hoe loopt dit af?’, ‘Wat is er gebeurd?’ en ‘Wat zie je niet?’ schotelt Nathalie Meskens ook enkele nieuwe rondes voor. Zo duikt Nathalie vanaf dit seizoen in het VTM-archief om legendarische TV-spelletjes van onder het stof te halen. Vanaf zaterdag 8 september springt Nathalie samen met Koen Wauters op de nostalgietrein in het gloednieuwe ‘Wat een Jaar’, maar in ‘Beste Kijkers’ herbeleven we eerst zijn debuut als quizmaster in het legendarische ‘Familieraad’.

Aflevering 1 met Erik van Looy en Thomas Smith, woensdag 5 september om 21.50 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.