Tweede seizoen van De Bunker, vanaf 25 februari op Streamz

Sven De Ridder in het eerste seizoen van De Bunker - © DPG MediaSven De Ridder in het eerste seizoen van De Bunker - © DPG MediaSven De Ridder, seizoen 1

We hebben er even op moeten wachten, maar het tweede seizoen van De Bunker zal op vrijdag 25 februari integraal te zien zijn op Streamz. Dat maakte de streamingsdienst bekend. De productie van het nieuwe seizoen ging reeds van start in 2017, maar werd tot nu toe nog niet uitgezonden. Wanneer VTM het tweede seizoen zal uitzenden is nog niet bekend.

Zeven jaar na het eerste seizoen komt er nu ook een vervolg op de VTM-reeks De Bunker. Net zoals in het eerste seizoen volgt de 10-delige misdaadreeks het team van de Inlichtingendienst vanuit het ondergrondse hoofdkwartier in Antwerpen. De dienst ontvangt gevoelige informatie op het veld om zo in een race tegen de klok nieuwe rampen en misdaden te voorkomen.

Naast Sven De Ridder (Fair Trade), Greg Timmermans (Cordon)Sachli Gholamalizad (Red Light)Hilde Van Mieghem (Tabula Rasa)Erik Goris (Amateurs) en Steven Van Watermeulen (Chaussée D’Amour) zullen er ook enkele nieuwe gezichten te zien zijn in de reeks:  Pieter Verelst (Familie) en Greet Verstraete (Beau Séjour) met gastrollen voor Marc Van Eeghem, Maaike Neuville, Robbie Cleiren, Joren Seldeslachts, Ikram Aoulad en Ward Kerremans.

Bedenkers en showrunners van De Bunker zijn Pieter De Graeve (Undercover) en Charles De Weerdt (Gent West) met Joël Vanhoebrouck (Blackout)Mathieu Mortelmans (Grond) en Robin Pront (De Bende van Jan de Lichte)Hans Van Nuffel (Adem) en Roel Mondelaers (Glad IJs) als regisseurs.

De Bunker: seizoen 2, vrijdag 25 februari 2022 integraal op Streamz.

Het eerste seizoen van De Bunker is te bekijken op VTM GO en op Streamz.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.