Van deze term is ‘Milo’-acteur Sieg De Doncker geen fan

ByLisa Paulussen

27 januari 2024
Foto: Peter De Smedt

Sinds 2019 vormt ‘Milo’-acteur Sieg De Doncker een koppel met presentatrice, radiostem en zijn vroegere ‘Helden’-collega Maureen Vanherberghen. In 2021 mochten de twee met Nelle ook een dochtertje verwelkomen. Desondanks is hij geen fan van de term BV-koppel.

Dat laat de acteur optekenen in Primo. “En da’s één van de redenen waarom Maureen en ik onze relatie lange tijd verborgen hebben gehouden”, zegt hij. “Maar goed, we zíjn een koppel en we zíjn allebei bekend. Maureen en ik gaan er volgens mij wel op een goeie manier mee om. We zullen ons nooit als een BV-koppel profileren, maar vullen elkaar goed aan en gunnen elkaar alle kansen.”

Ook binnen hun gezin en de zorg voor hun dochter moeten ze vaak rekening houden met hun drukke mediacarrières. “Dat vraagt best wat organisatie. Maar dat Maureen en ik in dezelfde sector werkzaam zijn, is dan ook wel een voordeel. Want wij begrijpen mekaar”, aldus Sieg. “Nee, als BV-koppel met een dochter doen wij het niet slecht”, schatert de acteur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.