Vanavond in Chantal

Chantal: Maaike Cafmeyer & Dries Heyneman - © VRT - Nyk DekeyserChantal: Maaike Cafmeyer & Dries Heyneman - © VRT - Nyk DekeyserChantal: Maaike Cafmeyer & Dries Heyneman - © VRT - Nyk Dekeyser

Op Eén is ‘Chantal’ een kijkcijferkanon op de zondagavond. In deze Vlaamse politiereeks met in de hoofdrol inspecteur Chantal Vantomme van politiezone Spoorkin, de kleinste en meest westelijke politiezone van ons land, staat er vanavond weer één en ander te gebeuren.
Emma en haar klas gaan op uitstap naar het gemeentehuis. Eens daar aangekomen worden ze gegijzeld door de maker van de quiz die Loveringem nu al een aantal dagen in de ban houdt. Alle manschappen worden gemobiliseerd om de kinderen veilig weer naar buiten te krijgen, maar waar is Chantal? En wat heeft Schietecatte hiermee te maken?

‘Chantal’ met Maaike Cafmeyer, vanavond om 21 uur op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.