Vanavond op één: Kamal Kharmach – Mag ik even 2022

In Andersmans zaken met Kamal Kharmach - © VRTIn Andersmans zaken met Kamal Kharmach - © VRTIn Andersmans zaken met Kamal Kharmach - © VRT

Zet jullie weer schrap voor de eindejaarsconference van Kamal Kharmach.

2022 is tot nu toe al een bewogen jaar geweest. Een invasie van Rusland in Oekraïne, stijgende energieprijzen en de opmars van apenpokken. Gelukkig heeft Kamal Kharmach met zijn drie vorige eindejaarsconferences de nodige ervaring om een jaar als 2022 te fileren voor ons.

‘Mag ik even’, vanavond om 21u15 op één.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.