Vandaag in ‘Dagelijkse kost’

Foto: VRT

Jeroen Meus houdt het niet altijd Belgisch in zijn keuken. Vandaag neemt hij ons mee naar het oosten voor een heerlijke Gyoza van rode kool.

Krokant gebakken deegkussentjes met een vulling van rode kool. Deze dumplings zijn lekker oosters en megasimpel om zelf te maken. Gewoon doen dus!

‘Dagelijkse Kost’, vanavond om 18u15 op één

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.