Vandaag op VTM: Camille live in de Lotto Arena

Camille Dhont is Miss Poes in The Masked Singer - © DPG MediaCamille Dhont is Miss Poes in The Masked Singer - © DPG MediaCamille Dhont, Miss Poes, The Masked Singer

Bijna twee uur de hits van Camille op tv Vanmiddag om 16.40 uur kan je op VTM kijken naar ‘Camille live in de Lotto Arena’, een registratie van de concerten die de jonge zangeres een tijdje geleden in de Lotto Arena gaf.

Wie nog meer Camille wil, kan om 15.30 uur trouwens eerst op Eén kijken naar de herhaling van ‘Het Huis’ met Camille. En zit zij vanavond ook niet in ‘Vrede Op Aarde’? Camille is gewoon overal!

Camille live in de Lotto Arena, straks om 16.40 uur op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.