Viktor vs. Francesco: Viktor Verhulst en Francesco Planckaert doen aan sekspoprafting

Viktor Verhulst & Francesco Planckaert in Viktor vs. Planckaert - © SBS BelgiumViktor Verhulst & Francesco Planckaert in Viktor vs. Planckaert - © SBS BelgiumViktor Verhulst, Francesco Planckaert, Viktor vs. Planckaert: Het Belgisch Kampioenschap

In een nieuwe aflevering van Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap nemen de twee realitysterren het tegen elkaar op in sekspoprafting.

Een nieuwe aflevering, een nieuwe absurde uitdaging voor Viktor Verhulst en Francesco Planckaert in Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap. In de derde aflevering moeten ze tegen elkaar sekspopraften…

Een nieuwe aflevering van Viktor vs. Francesco: Het Belgische Kampioenschap, elke woensdag om 12.00 uur exclusief op GoPlay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.