Vinden de twee insluipers in ‘Big Brother’ vanavond een slaapplek?

ByLisa Paulussen

4 januari 2021 ,
© SBS Belgium© SBS Belgium© SBS Belgium

Vandaag is ‘Big Brother’ van start gegaan. Pas vier dagen nadat de bewoners op oudejaarsdag hun intrede deden in het huis, barst het programma al van de geheime opdrachten, spellen in de gameroom én twee insluipers: Els en Nick.

Els en Nick hebben op hun beurt ook weer een geheime missie, namelijk het ‘Big Brother’-huis ’s nachts insluipen en een bed vinden in een nog geheime slaapkamer.

Nick – © SBS Belgium

Nick, 30 jaar (Morkhoven – België)

“Als iemand mij pakt, moet ik diegene twee keer zo hard terugpakken.”

Nick is een rustige, spontane jongen die een sympathieke indruk maakt. Toch gaat hij over lijken om te winnen en zijn gelijk te krijgen. Met zijn droge humor zal hij de grapjas van de groep zijn en makkelijk mensen met zich mee krijgen. Wellicht dat zijn kookkunsten daar ook aan bij zullen dragen.

Nick heeft al een flinke muziekcarrière achter de rug. Hij begon op zijn zestiende met DJ’en, wat al snel serieus werd: samen met zijn compagnon heeft hij vijf keer op Tomorrowland gestaan. Inmiddels zijn ze gestopt. ‘Big Brother’ is voor hem weer een nieuwe uitdaging, die hij absoluut aangaat om te winnen.

Els – © SBS Belgium

Els, 57 jaar (Dronten – Nederland)  

“Ik heb al veel heftige uitdagingen doorstaan; Big Brother is een positieve uitdaging.”

Els is een hardwerkende en zelfstandige vrouw. In het dagelijks leven is zij teamleider bij een rijschool en weet dus goed hoe ze mensen moet sturen, ze hoopt dat dit in haar voordeel kan gaan werken bij ‘Big Brother’. Ze heeft twee kinderen, maar zal zichzelf niet als moeder van de groep zien.

Els heeft geleerd haar eigen boontjes te doppen en accepteert geen hulp. In haar vrije tijd staat ze het liefst op de tennisbaan. Els is makkelijk in de omgang, maar absoluut geen meeloper; ze zegt wat ze denkt en is recht door zee.

‘Big Brother’ wordt vanaf dinsdag 5 januari 2021 elke werkdag om 21.35 uur uitgezonden op VIER.
Elke donderdag om 21.30 uur is de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.
Vanaf maandag 1 februari 2021 wordt ‘Big Brother’ een uurtje later uitgezonden, om 22.30 uur op VIER.

Voor meer informatie over ‘Big Brother’, kijk op www.bigbrother2021.com en volg ‘Big Brother’ op Instagram en Facebook via @bigbrothernlbe.

‘Big Brother’ wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland in samenwerking met Lecter Media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.