Voormalig voetbalmakelaar Dejan Veljkovic openlijk over voetbalschandaal in Pano

Dejan Veljkovic met Peter Vandenbemt en Pano-reporter Wim van den Eynde - © VRTDejan Veljkovic met Peter Vandenbemt en Pano-reporter Wim van den Eynde - © VRTDejan Veljkovic met Peter Vandenbemt en Pano-reporter Wim van den Eynde - © VRT

Voor het eerst praat voormalig voetbalmakelaar Dejan Veljkovic openlijk over het voetbalschandaal in Pano: “Ik heb meegedaan in het systeem, dat is een fout van mij.” De aflevering is vanavond om 21.40 uur te zien op Eén.

Drie jaar na het meest spraakmakende voetbalschandaal in ons land, Operatie Zero, doet voormalig voetbalmakelaar Dejan Veljkovic voor het eerst zijn verhaal aan sportjournalist Peter Vandenbemt en Pano-reporter Wim van den Eynde. “Ik heb meegedaan in het systeem, dat is een fout van mij, maar ik ben niet de enige. Spelers, trainers, managers en clubbestuurders hebben mij gevraagd of ik kon helpen met zwart-geldconstructies.”

Door zijn verhaal te vertellen is hij de eerste die spijt getuigt in de Belgische justitiegeschiedenis, in ruil voor strafvermindering.

Eindredactie: Sara Van Boxstael en Pascal Seynhaeve

Pano: Het verhaal van Dejan Veljkovic, dinsdag 14 december 2021 om 21.40 uur op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.