Vriendin van Viktor Verhulst voor het eerst op tv

Ze heeft zich lang ver weg van de tv-camera’s gehouden, maar nu stapt Sarah Puttemans, het lief van Viktor Verhulst, toch de spotlights in. Dat doet de populaire influencer echter niet voor de camera’s van ‘De Verhulstjes’, maar wél in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’.

Al heeft ze volgens Story wel lang getwijfeld over haar deelname aan dat programma. “Ik ben eigenlijk geen keukenprinses. Ik kook thuis wel, maar dat is niet op een hoog niveau. Eerder simpele gerechten als kip met appelmoes, een steak met frietjes, pasta’s of chili con carne”, zegt Sarah. “Ik dacht dus bij mezelf: ik ga me heel onzeker voelen in zo’n programma.”

“Maar tegelijkertijd zag ik het ook als een uitdaging”, vervolgt de populaire influencer. “Bovendien heeft Vik me aangemoedigd om deel te nemen. Niet dat hij vindt dat mijn eten op niets trekt, maar hij zag het als een mooie kans om eens een andere kant van mezelf te tonen. Uiteindelijk heb ik dus met een klein hartje ja gezegd”, aldus Sarah.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.