Quantcast
Voorjaar 2021

VTM 2 bouwt verder aan verslavende verhalen in 5 nieuwe programma’s

Wie houdt van pittige reality en verslavende verhalen zit goed bij VTM 2. De zender vuurt in het vroege voorjaar alvast 5 splinternieuwe lokale programma’s af.

Een van de eyecatchers is ‘Blijven Slapen’, het dagelijkse datingprogramma waarin vrijgezellen minstens 24 uur lang in hetzelfde huis samenwonen om elkaar beter te leren kennen. Ook nieuw is ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’, dat de mensen volgt die de meest dirty jobs van het land uitvoeren.

In ‘Missie Callcenter’ worden de telefoonlijnen bemand door Vlaanderens mooisten. Missen met een missie luisteren naar de verrassende vragen en verhalen van hun bellers. ‘Costa Belgica’ volgt vijf succesvolle makelaarsfamilies, die hier alles achterlieten om Vlamingen te helpen aan een droomplek in Spanje. In ‘Uit De Kleren’ geven vrijgezellen zich letterlijk bloot en leren ze elkaar kennen in bed. Start de liefde waar ze gewoonlijk eindigt?

Verder zijn er ook nieuwe afleveringen van het succesvolle ‘Lady Truckers’, dat de baan opgaat met vrouwelijke truckchauffeurs.

Filmzender VTM 3 blijft ook in het voorjaar van 2021 elke dag voor topfilms zorgen, o.a. met premières van ‘T2 Trainspotting’, ‘Venom’ en ‘Girls Trip’. Verder is er de nieuwe serie ‘Timeless’, net zoals nieuwe seizoenen van ‘Mayans MC’ en ‘Orange is the New Black’. De vertrouwde sitcoms zoals ‘The Big Bang Theory’, ‘The Simpsons’, ‘Modern Family’ blijven ook trouw op post. Wie van actie en nostalgische classics houdt, blijft goed zitten bij VTM 4. 

Sport is er dit voorjaar niet enkel met de Rode Duivels bij VTM. De UEFA Champions League is op woensdag te volgen bij VTM 2 en de Croky Cup bij VTM 4. Ook voor de vele (nieuwe) fans van het darts is er goed nieuws, want de successen van Dancing Dimi en co worden ook dit voorjaar op de voet gevolgd. Zo zal het Masters-toernooi met de 24 beste spelers van de wereld deze keer zijn plek krijgen bij VTM 2, waar het hele weekend van 29 t.e.m. 31 januari helemaal in het teken van de pijltjes zal staan. 

“In september vorig jaar zijn we van start gegaan met onze ‘family of channels’, met naast VTM ook VTM 2, VTM 3 en VTM 4. Met dit aanbod bieden we voor elk wat wils. De zenders hebben op amper vier maanden tijd een mooie ‘smoel’ gekregen en daar zijn we erg blij mee. VTM 3 belooft elke dag de beste films, VTM 4 staat voor actie en classics en lanceerde eind vorig jaar een echte hype met het WK Darts van onder andere Dancing Dimi. We zijn blij dat we daar nog een mooi vervolg aan kunnen breien met de Masters eind deze maand, waarvoor we met plezier plaats maken op VTM 2. Verder blijven we met VTM 2 inzetten op prikkelende, verslavende reality, met focus op lokale titels.”

Kristine Willems (channel manager VTM 2, VTM 3 en VTM 4)

Deze programma’s brengen verslavende verhalen bij VTM 2:

‘Missie Callcenter’ – op 19 en 21 januari

‘Missie Callcenter’ – © DPG Media

Een alledaagse vraag, persoonlijk dilemma of kleine ergernis. In ‘Missie Callcenter’, een uniek belcentrum waar bellers hun verhaal mogen delen, worden de telefoonlijnen bemand door missen met een missie.

Véronique De Kock, Ann Van Elsen, Dina Tersago, Celine Van Ouytsel, Anne De Baetzelier, Virginie Claes, Joke Van De Velde, Justine De Jonckheere, Eveline Hoste, Ellen Petri, Lenty Frans, Nele Somers, Cilou Annys en Angelina Flor Pua laten geen enkel onderwerp onbesproken en starten 2021 met een goed gevoel. Met hun persoonlijke ervaringen loodsen ze hun gesprekspartners door elke situatie.

‘Missie Callcenter’, op dinsdag 19 en donderdag 21 januari 2021 om 21.40 uur bij VTM 2.

‘Costa Belgica’ – vanaf 25 januari

‘Costa Belgica’ – © DPG Media

‘Costa Belgica’ kijkt mee in het leven en het werk van vijf Vlaamse makelaarsfamilies in Spanje. De makelaars hebben elk op hun beurt alles achtergelaten in België om met volle toewijding en volharding een eigen vastgoedkantoor uit de grond te stampen in Spanje. Ze genieten volop van ‘la vida loca’, maar bewegen ook hemel en aarde om Vlaamse en internationale klanten aan hun droomplek onder de Spaanse zon te helpen.

‘Costa Belgica’, vanaf maandag 25 januari om 21.40 uur bij VTM 2.

‘Uit De Kleren’ – vanaf 26 januari

‘Uit De Kleren’ – © DPG Media

Dates die beginnen waar ze normaal eindigen: in bed.

2 vreemden. 1 bed. 30 minuten. Zonder kleren. Maar wat doet zo’n intiem half uur met twee singles op een eerste date? 50 Vlaamse vrijgezellen, die vreemden voor elkaar zijn, geven zich – letterlijk – bloot en kruipen meteen samen tussen de lakens. Aan de hand van persoonlijke vragen en fysieke opdrachten leren ze elkaar op een korte tijd en intense manier kennen.

‘Uit De Kleren’, vanaf dinsdag 26 januari om 21.35 uur bij VTM 2.

‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ – later dit voorjaar

‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ – © DPG Media

It’s a dirty job, maar iemand moet het doen.

Het schoonmaken van zwaar vervuilde huizen met verstopte toiletpotten en achtergelaten etensresten, het uitwissen van sporen na een bewogen nacht in een parenclub, het reinigen van overvolle mobiele toiletten op parkings en het bestrijden van ratten- en kakkerlakkenplagen. Het is geen job als een ander. Ook al wil niemand het doen, toch moet iemand het doen. En dat zijn zij, die beginnen waar anderen geen begin zien en pas naar huis gaan als alles proper is.

‘Blijven Slapen’ – later dit voorjaar

‘Blijven Slapen’ – © DPG Media

Wat als je eerste date minstens 24 uur duurt?

Maakt de liefde meer kans als je ruim de tijd krijgt om elkaar écht te leren kennen? Blijven Slapen neemt de proef op de som en laat Vlaamse singles minstens 24 uur met hun potentiële partner samenleven. Ze laten iedereen meekijken in misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: de ware liefde vinden.

‘Lady Truckers’ – later dit voorjaar

‘Lady Truckers’ – © DPG Media

Tientonners laden, het helse verkeer trotseren en op tijd hun lading lossen: de ‘Lady Truckers’ zijn terug!

In het tweede seizoen staan oude bekenden opnieuw hun mannetje in de stoere truckerswereld en maakt de kijker kennis met enkele nieuwe gezichten. Ze vertellen over hun bijzondere job, het leven onderweg, het respect dat ze krijgen en het vrouw-zijn in een mannenwereld. Want één ding is zeker: hun vrouwelijkheid verliezen ze nooit.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten