VTM pakt vanaf 28 oktober uit met de nieuwe talkshow ‘Wat een Dag’

Vanaf maandag 28 oktober sluit VTM van maandag tot en met donderdag de televisieavond af met Wat een Dag, waarin Davy Parmentier de tien leukste verhalen van de dag brengt. Hij ontvangt in de studio in Vilvoorde dagelijks gasten en geeft met verrassende reportages een andere kijk op de voorbije dag.

Het is voor Davy Parmentier, creatief directeur bij VTM, de eerste keer dat hij een programma zal presenteren. 

Davy Parmentier: “Het is elke keer weer spannend om eennieuw programma op de kijker los te laten. Nu krijgt dit gevoel nog een extra dimensie omdat ik zelf voor de eerste keer de rol van presentator opneem. Het late uitzenduur is in dat opzicht een voordeel: het is namelijk een ideaal moment om te experimenteren, met een nieuw format én een nieuwe host.”

Wat een Dag wordt geproduceerd door PIT, in coproductie met De Filistijnen.

Bio Davy Parmentier

Davy Parmentier (36 jaar) groeide op aan de kust. Hij studeerde Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Gent en ging meteen daarna aan de slag bij de VRT als eindredacteur. Hij werd er de drijvende kracht achter showprogramma’s als  Steracteur, Sterartiest, Eurosong en Peter Live. In 2011 maakte hij de overstap naar de Medialaan en drukte zijn stempel als Hoofd Ontwikkeling op VTM-programma’s zoals K3 zkt K3, Manneke Paul en Beste Kijkers. Sinds 2016 is Davy Parmentier creatief directeur bij DPG Media. Binnenkort maakt hij zijn debuut als presentator.

‘Wat een Dag’, elke week van maandag tot en met donderdag vanaf 28 oktober om 22.55 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.