VTM verrast kijkers met eenmalige terugkeer van Tien Om Te Zien ‘anno 2021’

Tien Om Te Zien met Anne De Baetzelier & Willy Sommers - © DPG MediaTien Om Te Zien met Anne De Baetzelier & Willy Sommers - © DPG MediaTien Om Te Zien met Anne De Baetzelier & Willy Sommers - © DPG Media

De jonge Koen Wauters, de kleurrijke hemdjes van Willy Sommers, de schoudervullingen van Anne De Baetzelier, tientallen onvergetelijke zomerhits en aanstekelijke new beat dansjes. De afgelopen weken kon iedereen het iconische programma Tien Om Te Zien helemaal herbeleven bij VTM. En dat werd gesmaakt door wekelijks gemiddeld een half miljoen kijkers.

Voor al die fans pakt VTM uit met een verrassing van formaat: hét muziekprogramma der muziekprogramma’s keert voor één keer terug en krijgt een live versie ‘anno 2021’. Op algemeen verzoek slaat Tien Om Te Zien zijn iconische tenten eenmalig op in Middelkerke voor een unieke tv-show met artiesten van vroeger en nu. Ook het legendarische presentatieduo Willy Sommers en Anne De Baetzelier mag niet ontbreken.

“De heruitzendingen van Tien Om Te Zien hebben duidelijk een gevoelige snaar geraakt in Vlaanderen. Zowel van kijkers als artiesten hebben we massaal veel reacties en vragen gekregen. En daar geven we nu met veel plezier gehoor aan! Aan het einde van de zomer keert de iconische tent van Tien Om Te Zien nog één keer terug, met hits van vroeger én nu. We zijn alles nu organisatorisch aan het bekijken maar één ding staat vast: 2021 wordt de zomer van Tien Om Te Zien!”

Maarten Janssen, Channel manager VTM

“Het is alsof heel Vlaanderen al jaren zit te wachten op een reünie van Tien Om Te Zien. En niet alleen de kijkers van toen, ook jongeren hebben het programma nu herontdekt.”

Willy Sommers

“Ik heb zo’n warme herinneringen aan Tien Om Te Zien en zeker aan die zwoele zomeravonden aan zee. Dat we dat nog eens mogen herbeleven, is fantastisch!”

Anne De Baetzelier

De opname van deze unieke tv-show zal op het einde van de zomer plaatsvinden op de dijk van Middelkerke. Meer informatie over de opname en wanneer de special exact te zien is bij VTM, wordt later bekendgemaakt. In afwachting daarvan kan iedereen elke zondag om 19.55 uur genieten van Tien Om Te Zien – De Zomer van 199X. Daarin wordt aan de hand van een top 10 van de meest memorabele momenten uit de rijke Tien Om Te Zien-geschiedenis teruggeblikt op de zalige zomers vol hits.

De speciale uitzending van Tien Om Te Zien is eind deze zomer te zien bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.