VTM volgt exclusief de eerste weken van de gloednieuwe K3 in K3, een nieuw begin

K3 een nieuw begin - © DPG MediaK3 een nieuw begin - © DPG MediaK3 een nieuw begin - © DPG Media

Nu zaterdag 27 november 2021 is het moment eindelijk daar. Dan weten Vlaanderen en Nederland wie de opvolgster van Klaasje wordt en samen met Hanne en Marthe de nieuwe K3 zal vormen. Een stukje tv-geschiedenis waarvoor velen nu al op het puntje van hun stoel zitten. Voor alle K3-fans die wekenlang intens meeleefden met de meest spraakmakende zoektocht van het jaar heeft VTM leuk nieuws.

Meteen na de grote live finale laten de camera’s de nieuwe K3 immers niet meer los en volgen ze de K’tjes tijdens hun eerste weken samen. Al hun belevenissen en de momenten waarop ze elkaar beter leren kennen zijn vanaf zaterdag 4 december 2021 elke zaterdag om 19.55 uur exclusief te volgen in K3, een nieuw begin bij VTM .

Amy, Celester, Diede of Julia: in de grote live finale van K2 zoekt K3 zal duidelijk worden wie van deze vier de leukste vacature van het land mag invullen. De winnares staat aan de start van een heel nieuw leven. Een heel nieuw begin. Er staat haar meteen een blitzcarrière te wachten én… een goed gevulde agenda. ‘K3, een nieuw begin’ volgt Hanne, Marthe en het kersverse K3’tje tijdens de eerste weken na de wedstrijd en is er ook bij op de eerste reeks grote shows in het Sportpaleis. Verder werpt de reeks een unieke blik achter de schermen bij de release van de nieuwe single, de clipopnames en de voorbereidingen voor het nieuwe album.

K3, een nieuw begin, vanaf zaterdag 4 december 2021 om 19.55 uur bij VTM.

Lees ook: De 4 finalisten van K2 zoekt K3 zijn bekend

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.