Wat je niet zag in De Verhulstjes: de bijzondere eetgewoonte van Marie

De Verhulstjes - © SBS BelgiumDe Verhulstjes - © SBS BelgiumDe Verhulstjes - © SBS Belgium

Ook het derde seizoen van De Verhulstjes houdt nog extra beeldmateriaal achter: ‘Wat je niet zag op TV’.

Marie bespreekt haar voorliefde voor even getallen en Viktor test of hij aan zijn teennagels kan bijten.

De Verhulstjes, elke maandag om 20.35 uur op Play4 en GoPlay.be.

Lees ook: Marcel sukkelt met gezondheid in De Verhulstjes

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.