Welkom in de Familie: Sergio Quisquater is inbreker van dienst

Sergio Quisquater in Welkom in de Familie - © DPG MediaSergio Quisquater in Welkom in de Familie - © DPG MediaSergio Quisquater, Welkom in de Familie

In een nieuwe aflevering van Welkom in de Familie speelt niemand minder dan Sergio Quisquater voor inbreker met bijhorende bivaksmuts.

In Welkom in de Familie komt Benita terecht in de familie van Charlene. Ze moet zo snel mogelijk zoveel mogelijk te weten komen over Charlene, want Julie Van den Steen zal haar enkele vragen voorschotelen die geld op kunnen leveren voor de groepspot en daar is ook een speciale assistent voor in dienst genomen.

Niemand minder dan Sergio Quisquater zal voor inbreker spelen die Benita moet leiden naar het gezelschapspel. Sergio mag haar vragen enkel met ja of nee beantwoorden. Als ze binnen de minuut het gezelschapsspel vinden, verdienen ze 1.000 euro.

Bekijk hieronder de video:

Welkom in de Familie, woensdag 4 mei 2022 om 20.35 uur bij VTM.

Lees ook: Aaron trotseert zijn hoogtevrees in Welkom in de Familie

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.