Werner De Smedt zou best weer 20 willen zijn

ByLisa Paulussen

15 november 2023
Copyright: VTM

‘Familie’-acteur Werner De Smedt is intussen alweer een paar jaar de 50 voorbij. En het klimmen van de jaren laat zich al weleens voelen. Zo onderging hij eind 2022 nog een ingreep waarbij zijn heup vervangen werd door een kunstheup.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Werner in een interview met Primo te kennen geeft dat hij best nog wel een keertje terug 20 zou willen zijn.

“Op die leeftijd heb je níks van zorgen, hé”, legt Werner zijn keuze uit. “Maar ik hunker daar niet naar, hoor. Om weer twintig te zijn. Ik zou de klok niet willen terugdraaien. Maar ik vond het wel een fijne leeftijd. Toen had je ook nog niet zoveel regels als vandaag. Alles kon en alles was mogelijk”, gaat hij verder. “Vandaag zijn er veel meer beperkingen voor jongeren: ‘Dát mag wel, dít niet’”, zucht hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.