Quantcast
Big Brother

Wie van deze 3 wint Big Brother 2021?

Na meer dan drie maanden komt het Big Brother-experiment donderdagavond tot zijn einde.

Al snel werden de bewoners overvallen door geheime opdrachten, spannende spellen in de gameroom, vele emoties en uitspraken uit hun verleden. Het was een rollercoaster aan emoties.

Nadat gisteren Michel op de valreep het huis moest verlaten blijven Nick, Jill en Liese over als finalisten van Big Brother 2021.

Alle drie zitten ze al bijna 100 dagen in het huis, maar slecht één iemand kan met de pot van momenteel 60.405,50 euro het huis verlaten en mag zichzelf dus de winnaar van Big Brother 2021 noemen.

Liese (28) uit Halen, België

Liese - © SBS Belgium
Liese – © SBS Belgium

De 28 jarige Liese ging op oudejaarsavond het huis in en zit dus al van dag één in het Big Brother-huis. Ze kan niet wachten om terug bij haar vriend Soufian te zijn. Het is alvast een hele prestatie om 100 dagen in het Big Brother-huis te zitten.

Nick (30) uit Morkhoven, België

Nick - © SBS Belgium
Nick – © SBS Belgium

Nick kwam samen in het midden van de nacht met Els het huis binnen geslopen. Zijn opdracht? Het Big Brother-huis ’s nachts insluipen en een bed vinden in een nog geheime slaapkamer.

Jill (22) uit Landsmeer, Nederland

Jill - © SBS Belgium
Jill – © SBS Belgium

Jill kwam als laatste van de drie het huis binnen door het dozenspel en mocht hierdoor het huis betreden samen met Zoey en René.

De finale van Big Brother is te volgen op donderdag 8 april 2021 om 21.30 uur op Play4 en goplay.be.
De liveshow wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten