Willy bedankt kijkers voor respect in De Vuilste Jobs van Vlaanderen

Willy in De Vuilste Jobs van Vlaanderen - © DPG MediaWilly in De Vuilste Jobs van Vlaanderen - © DPG MediaWilly, De Vuilste Jobs van Vlaanderen

Trouwe VTM 2-kijkers volgen al negen weken lang de professionele cleaners die dag in dag uit de vuilste jobs uitvoeren. In de allerlaatste aflevering van De Vuilste Jobs van Vlaanderen duiken de kijkers mee de beerput in met Ercan en Murat.

In het Wilrijkse appartementsgebouw moet de septische put elk jaar twee keer geledigd worden. De grote boosdoener bij verstoppingen zijn daarbij de vochtige doekjes, die niet biologisch afbreken, in tegenstelling tot wat op de verpakking staat. 

Willy trekt ondertussen naar de Vlaamse Ardennen met zijn hogedrukspuit om er mobiele toiletten te reinigen. Hij doet zijn job na al die jaren nog met evenveel passie en bedankt de kijkers voor het respect. 

Bekijk hier de preview:

Ook Ronny is een oude rot in het vak. Hij maakt al 50 jaar zwaar vervuilde huizen leeg. Zijn motto? “Niet lullen, containers vullen!” In Sint-Niklaas staat hem een grote klus te wachten. De huurder vernielde het appartement in amper zes maanden tijd. Eigenaar Walter kan het nog altijd niet geloven: “Ik zou nog liever in een varkensstal leven dan hier”. De schade is niet te omvatten: van een zelfgemaakte open haard in de badkamer tot kogelgaten in de ramen en kattenuitwerpselen die uit de ramen werden gegooid…

De Vuilste Jobs van Vlaanderen, dinsdag 8 maart 2022 om 21.35 uur bij VTM 2 en ook op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.