Quantcast
Entertainment

Willy Sommers verrast Emma Bale met emotioneel duet in ‘Liefde voor Muziek’

In een nieuwe aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ zingen Willy Sommers en zijn dochter Annemie een duet van hun versie van ‘All I Want’ van Emma Bale. Het nummer krijgt de titel ‘Nog Zoveel Mooier’ en dat laat bij Emma Bale enkele tranen vloeien.

Wanneer het repertoire van Emma Bale wordt gecoverd, wordt meteen de band tussen haar en Willy Sommers duidelijk. Ze wisselen niet enkel nummers uit met elkaar, maar ook persoonlijke verhalen. Emma heeft niet de gemakkelijkste jeugd gehad. Toen ze vijf jaar oud was, kwam ze in de vechtscheiding van haar ouders terecht. Ze bleef bij haar mama wonen en heeft haar papa zes jaar lang niet gezien. Willy ontdekt daarbij heel wat raakvlakken die hem op ideeën brengen voor een duet met zijn dochter Annemie.

“Ik heb mijn oudste dochter Annemie ook 18 jaar niet gezien. Een relatie met haar mama was geen optie dus we hebben ervoor gekozen dat ik de financiële kant voor mijn rekening zou nemen en zij de opvoeding.”

Willy Sommers

Bekijk hieronder de preview uit de aflevering:

Emma Bale’s nummer ‘Run’ stond op het lijstje van zowel Ronny Mosuse als Tourist LeMC. Die laatste ging met het nummer aan de haal en brengt een Nederlandstalige versie met de nieuwe titel ‘Kom Naar Het Water’. De tekst krijgt ook een eigen invulling. Iedereen heeft tijd nodig om te herbronnen en het water is daarvoor een metafoor.

Volledig tegen Emma’s verwachtingen in koos Ronny Mosuse voor een nummer uit haar laatste album: ‘Mind Games’. Ook dit nummer kreeg een nieuwe tekst en titel: ‘Web Van Verleiding’.

Ronny Mosuse – © DPG Media

Geike Arnaert brengt een mysterieuze versie van ‘Curaçao’, een nummer waar Emma heel erg trots op is. Bij de nummerkeuze ‘Worth It’ van Bert Ostyn, zegt Emma dat ze dat geen leuk nummer van zichzelf vindt. Slaagt Bert erin om de liefde voor dit nummer opnieuw aan te wakkeren met zijn versie? 

Bert Ostyn – © DPG Media

Cleymans en Van Geel vonden de nummerkeuze van Emma Bale moeilijk, omdat hun repertoires ver van elkaar liggen. Ze kozen uiteindelijk voor ‘Greedy’ en halen, net zoals in de bijhorende muziekclip, hun beste dansmoves boven.

‘Liefde voor Muziek’ – © DPG Media

Afsluiten doet Emma zelf met een knaller van formaat. Ze bouwt een feestje op ‘The Time Is Now’ van Moloko, een nummer dat haar naar eigen zeggen volledig belichaamt.

De songs

  • Willy Sommers met dochter Annemie – ‘Nog Zoveel Mooier’ (‘All I Want’)
  • Tourist LeMC – ‘Kom Naar Het Water’ (‘Run’)
  • Ronny Mosuse – ‘Web Van Verleiding’ (‘Mind Games’)
  • Geike Arnaert – ‘Curaçao’
  • Bert Ostyn van Absynthe Minded – ‘Worth It’
  • Cleymans & Van Geel – ‘Gulzig’ (‘Greedy’)
  • Emma Bale – ‘The Time Is Now’ (van Moloko)

‘Liefde voor Muziek’: Emma Bale, maandag 1 maart 2021 om 20.40 uur bij VTM en op VTM GO.

Toon meer

Gerelateerde berichten