Wittekerke: Bob wil zijn gevoelens uiten aan Nellie

Foto: VTM

Marcel heeft nog steeds last van zijn hernia. Uiteraard profiteert Tante Jos van de situatie. Katrien is helemaal in de ban van Stef, tot groot ongenoegen van Georges. Bob keert uit Zeeland terug en is vastbesloten aan Nellie te vertellen wat hij voor haar voelt. Astrid en Chris gaan voor een paar dagen naar de Ardennen. Veerle wil niets meer met Bart te maken hebben.

Wittekerke, deze middag om 14u10 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.