Wittekerke: Frank wil Nellie opbeuren

Foto: VTM

Frank doet zijn uiterste best om Nellie op te beuren. Chris en Astrid werden niet alleen uit hun huis gezet, hij is op de koop toe nog zijn werk kwijt. Tanja’s nieuwe job lijkt een slag in het water. Marcel probeert een einde te maken aan de rivaliteit tussen tante Jos en Naomi door Katrien tot cafébaas te promoveren. Bob heeft het de laatste tijd zeer moeilijk. Georges krijgt slecht nieuws.

‘Wittekerke’, deze middag om 14u10 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.