Wittekerke: Geert heeft huwelijksplannen

Foto: VTM

Magda en Georges trekken er met de kinderen op uit. Het wordt een dag vol verrassingen, vooral voor de agent. Nellie roept de hulp in van Bob wanneer haar nieuwe vriend zich opdringerig opstelt. Stef neemt contact op met Tanja. Hij wil dat ze een dure advocaat voor hem inschakelt. Geert koopt voor Greet een verlovingsring.

Wittekerke, deze middag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.