Wittekerke: Geert wil terug bij de politie

Foto: VTM

Astrid en Chris wachten vol ongeduld op de geboorte van hun eerste kind. Ze zijn ook begaan met Tuur en proberen hem te overtuigen om met iemand te gaan praten. Bart maakt zich zorgen over Veerles interesse voor Max. Geert wil terug bij de politie gaan werken. Felicia laat Tuur in de steek. Frank organiseert in het ziekenhuis een feestje voor de patiëntjes van de kindervleugel. Op dit feest zal Simons boek voorgesteld worden.

Wittekerke, deze middag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.