Wittekerke: George wil vrede

Greet Rouffaer (Nellie)

Wielemans en Patsy moeten toegeven dat ze verliefd zijn op elkaar. Simon beschouwt Nellie steeds meer als een nieuwe moeder en Veerle heeft het daar moeilijk mee. Georges wil vrede sluiten met Magda maar die heeft daar geen oren naar. Bervoets wil niet geloven dat Veronique hem niet meer wil zien. Chris vraagt Astrid om met hem te trouwen. Simon wordt ziek.

‘Wittekerke’, deze middag om 14u10 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.