Wittekerke: Georges doet een grote verandering

ByLisa Paulussen

1 februari 2023 ,
Arnold Willems (Georges)

Bob probeert Simon te helpen zijn ziekte te aanvaarden, iets waar Ronnie niet in slaagt. Chris en Astrid trouwen. Tijdens de plechtigheid zorgt Wielemans voor een verrassing. Georges heeft op aanraden van Katrien zijn haar geverfd, tot groot jolijt van iedereen die hem kent.

Wittekerke, deze middag om 14u10 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.