Wittekerke: Het gaat niet goed met Simon

Greet Rouffaer (Nellie)

Tante Jos blijft het moeilijk hebben met Naomi. Katrien wordt verliefd op Geert. Chris neemt het zichzelf kwalijk dat hij Astrid heeft laten opnemen en vraagt zich af hoe ze zal reageren. Veronique zit nog steeds achter Ronnie aan. Met Simon gaat het niet goed. Georges wint de eerste prijs in de loterij…

‘Wittekerke’, deze middag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.